Tavasz

Hamarosan VÉGE a télnek. Csillagászati tavaszig (március 21.) még van időnk, de már érezhető a napsütésből , a madarak csicsergéséből, hogy jön az új évszak. Megváltoznak a színek, illatok.  Új irányt vesznek a trendek is. Míg tavaly tobzódtunk a rózsaszínekben, narancsokban idén ezek az árnyalatok pasztellé vagy natúr árnyalattá szelídülhetnek és világos kékekkel, a tavaszi égbolt színeivel társulhatnak.

1. Kék

sev-mac-cinderella-disney-de       mac-cinderella-makeup-collab

ungaro   c1073c3e8b315e72158cf312c24d8e0e  holly fulton

A legfőbb irány azonban gyönyörű bőr illúziója lesz. Ahhoz, hogy ezt az üde hatást elérjük, fontos a sminkelés előtt a bőr speciális előkészítése.

2. No makeup

dior  valentino  versace 1

Különböző textúráknak és színeknek köszönhetően változatosan használhatjuk a tusokat és a ceruzákat . Klasszikustól az extrémig nagyon izgalmas végeredményt kaphatunk.

3. Vonalak

8acebf166e8ec0195eb431d70d62151e  c4f6da2f368ef14f5d1b795991d68ee2 cavalli

armani prive 0a343cba3422d7960b537d8c2a8f9bcd  vivienne w

Tehát az új szezonra szükségünk lesz: 1. ragyogó hidratálóra ( MAC – Lightful C Marine Bright Formula Softening Lotion), 2. natúr és kékesszürke árnyalatú szemhéjszínekre ( Lancome – My French Palette Eyeshadow), 3. színes kihúzóra ( Bobbi Brown – Perfectly Defined Gel Liner in Sapphire).   Jó sminkelést mindenkinek!

234245478  lancy_me.6bfed112745.original (1) 13124924164_94648d22e5_z

 

 

 

 

 

 

 

 

Sminkeld magad!

Sminkeld magad!

Vannak olyan alkalmak, amikor egy jó smink elengedhetetlen az igényes megjelenéshez. Biztos sokakban megfogalmazódott már, hogy milyen jó lenne, ha minden reggel egy sminkmester várná a tükör előtt! Legtöbben csak igazán különleges alkalmakkor bízzák magukat szakemberre.  Mi lesz a többi eseménnyel? Céges rendezvények, Karácsony este, szülinapi bulik, nyaralás….
Érdemes megtanulni a profi fogásokat, hogy saját magunk sminkesei lehessünk! Így bárhol, bármikor elkészíthető a megfelelő make-up.  Kiemelhetjük a vonzó részeket, elrejthetjük a hátrányokat, akár néhány perc alatt kipihentté varázsolhatjuk magunkat. Smink segítségével nagyíthatjuk a szemeket, ajkakat. Kicsinyíthetjük az orrot, homlokot. Sokszor a kevés is számít, ha megfelelő helyre kerülnek az árnyalatok. Ugye mondanom sem kell, hogy mennyit számít egy kis smink? A szép még szebb lesz!

Sminkeld magad sminkoktatás alkalmával mindez könnyen megtanulható. Kipróbálhatod ecseteimet, festékeimet, így jobban átláthatod mit mire kell használni. Többé nem jössz zavarba a boltok óriási kínálatától! Átnézzük meglévő sminktermékeidet és eszközeidet. Betanítom az arc-, szem-, szájformádnak megfelelő nappali és alkalmi sminkeket, hogy minden alkalomra tökéletes legyen a megjelenésed. Az a tapasztalatom, hogy 2-3 óra alatt lépésről lépésre elsajátítható a személyre szabott sminked önálló elkészítése. Az arcod egyik felét én sminkelem a másikat te. Fázisonként haladunk, így azonnal rögzül a helyes technika.
A sminktanácsadáson szó esik: bőrápolásról, bőrtónusról, arcformáról, szemszíned kiemeléséről, bőrhibák eltüntetéséről. Így könnyedén tudsz választani a későbbiekben alapozót, szemfestéket, korrektorokat. Kiválasztjuk az alapszíneidet, kibeszéljük az aktuális trendeket. ( Készülj nyugodtan sminkeléssel kapcsolatos kérdésekkel. )

20 éves tapasztalatom van a nők szépítésének területén. Jól tudom milyen fontos egy profi smink, akár modellekról, akár menyasszonyokról, ismert emberekről legyen szó.

Szertettel  várlak személyre szabott sminktanácsadással összekötött sminkoktatásaimra , hogy az évek során megszerzett ismereteimet megoszthassam veled!

Sminkeld magad profin bárhol, bármikor! Minden nőnek jár ez a tudás!

Árak:

Basic Egyéni személyre szabott sminkoktatással összekötött sminktanácsadás: 30.000 HUF / 2 – 3 óra
Extra Egyéni személyre szabott sminkoktatással összekötöt sminktanácsadás : 60.000 HUF /2 – 3 óra
( tartalmazza a foglalkozás írásos anyagát, termék ajánlást, termék beszerzést, vásárlási tippeket).
Kiscsoportos , személyre szabott sminkoktatással összekötött sminktanácsadás:

  • 2 fő esetén 25.000 HUF/fő kb. 3 óra,
  • 3 fő esetén 20.000 HUF/fő kb. 3 – 4 óra

Időpont és helyszín egyeztetés:  jelena.balazs@gmail.com

A szolgáltatás névre szóló Ajándékkártya formájában is megvásárolható!

Sminkeld magad

London Fashion Week 2015 Spring-Summer Hair & Make-up

“Rebel, extraordinary, individual…”- mondták a sminkes és fodrász szakemberek, amikor Vivienne Westwood stílusáról kérdezték őket a színfalak mögött. Az egyedi és lázadó Viviene Westwood bemutatói mindig nagyon különlegesek. A show 30 modellje teljesen különböző sminket és frizurát kapott. Val Garland a legendás make-up artist tervezte a sminkeket , Mark Hampton a frizurákat. Minden a szabadságáról szólt a Red Label bemutatón.
London fashion week

Magyar vonatkozása is volt a London Fashion Week-nek, Abodi Dóra személyében. Izgalmas koncepció, kissé sötét hangulat, törzsi testfestést idéző sminkek. (photo: Samir Hussein)
dora abodi

Londonban is nagyrészt a New York-hoz hasonló smink. és hajtrendeket láthattuk.
lf

 

New York Fashion Week Spring-Summer 2015 Hair & Make-up

Az idei New York Fashion Week-en gyönyőrű természetes sminkeket láthattunk. Ragyogó bőr, áttetsző alapozás, hangsúlyos felfelé fésült szemöldök, teljesen nude ajkak.
makeup    

Csak néhány divatház választott modelljeinek erősebb makeup-ot. Itt is feltűnt a jövő nyári sminkekre jellemző “izzadt” hatású fénylő szemhéj és arcbőr.
mu

Könnyű, laza fonatok, feltűzések és a nedves hatású frizurák fantasztikusan passzoltak a sminkekhez.
NY fashion week

Végére jöjjön egy kedvenc :-) Alexander Wang
alexander wang

 

 

Így készült: játék a színekkel – türkiz

Nincs nyár türkiz nélkül! Biztos a vízimádatom miatt a kedvencem  a kékes zöld ( vagy inkább zöldes kék?)  szín. Mindenkinek jól áll a türkiz valamely árnyalata, mert deríti az arcot. A türkiz szemfestés bronzosítóval és natúr szájjal mutat a legjobban.  Idén rendkívül inspiráló kollekcióval álltak elő a nagy divatházak. A Dior és a Chanel is mesés színeket álmodott meg.  Érdemes kipróbálni ezeket a tengert idéző sminkszíneket! Rám is nagy hatással vannak :-) Tovább ›

Esküvői smink

7c8470d99822efc8de9fb39afdd19a16 Az esküvői szezon idején  szinte minden hétvégén menyasszonyokat szépítek. Általában az év elején, de mostanság az sem ritka, hogy már előző évben lefoglalják az időpontot. Nagy izgalommal hívnak, hogy  minden részletet átbeszéljünk, azután jöhet a próbasmink. Büszkén mondhatom, hogy eddig minden ara, aki rám bízta magát elégedett volt a végeredménnyel. Mivel ismét itt a május és elindult a szezon – szombatonként  dudáló nászmenet vonul az utakon, a  parkokat fotózás céljából birtokba veszik az ifjú párok – segítségül összeszedtem a nagy napra készülőknek néhány gondolatot az esküvői sminkelésről.

A hatalmas előkészültekkel járó menyegzőkön, mindenki nagy gondot fordít a megjelenésére. Ki kell választani az alkalomnak megfelelő ruhát, cipőt , táskát. A stílusos frizura és a profi smink elengedhetetlen egy ilyen különleges alkalomra. Tovább ›

Elindult az esküvő szezon!

 DSC_0163Menyasszonyok, örömanyák, tanúk, koszorúslányok, vendégek figyelem! Már csak néhány nap és profi sminktanácsokkal jelentkezem a nagy napra készülőknek!

RÚZS KALAUZ

91508b5a33c5bd834453baac314db422   A rúzs olyan, mintha magas sarkú cipőt viselnénk. Egy jól eltalált árnyalat igazán nőies, szexi megjelenést kölcsönöz. Nagy előnye, hogy gyors és látványos változást érhetünk el vele.  Nem kell hosszú időt szánni a szemek satírozására, a táskában kis helyet foglal el, könnyű felvinni, lemosni. Alkalomnak megfelelően választhatunk feltűnő, visszafogott, ragyogó, matt színeket. Hiába a sok előny, a magyar nők nem mernek rúzst használni.

Sminktanácsadásaimon arról panaszkodnak a hozzám fordulók, hogy nem tudnak dönteni a  túl nagy kínálat miatt. Sokszor az eladók nem tartják szem előtt (tisztelet a kivételnek) a vásárlók érdekeit. Így a nagy hévvel megvett termék sokszor kerül a fiók legmélyére.  Egy-egy tanácsadás alkalmával átnézzük a meglévő sminkszereket, megmutatom hogyan és mivel célszerű használni egy adott dekorkozmetikumot. A nők többsége még ki sem próbálta milyen, ha élénk színnel van kifestve az ajka! Pedig nyáron mi sem egyszerűbb: nem kell az alapozó, sötét szemfestés, elég egy gyönyörű rúzs! Tovább ›

Rúzs Kalauz

Hamarosan összeállítok egy Rúzs Kalauzt, melyben mindenki megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a megfelelő árnyalatot, textúrát. A hatalmas kínálatban mire érdemes odafigyelni. Jön egy kis rúzs történelem.lipstick

SZÍNEZŐ – A TE NAPOD! Rendezvény

Facebook