Sminkeld magad!

Sminkeld magad!

Vannak olyan alkalmak, amikor egy jó smink elengedhetetlen az igényes megjelenéshez. Biztos sokakban megfogalmazódott már, hogy milyen jó lenne, ha minden reggel egy sminkmester várná a tükör előtt! Legtöbben csak igazán különleges alkalmakkor bízzák magukat szakemberre.  Mi lesz a többi eseménnyel? Céges rendezvények, Karácsony este, szülinapi bulik, nyaralás….
Érdemes megtanulni a profi fogásokat, hogy saját magunk sminkesei lehessünk! Így bárhol, bármikor elkészíthető a megfelelő make-up.  Kiemelhetjük a vonzó részeket, elrejthetjük a hátrányokat, akár néhány perc alatt kipihentté varázsolhatjuk magunkat. Smink segítségével nagyíthatjuk a szemeket, ajkakat. Kicsinyíthetjük az orrot, homlokot. Sokszor a kevés is számít, ha megfelelő helyre kerülnek az árnyalatok. Ugye mondanom sem kell, hogy mennyit számít egy kis smink? A szép még szebb lesz!

Sminkeld magad sminkoktatás alkalmával mindez könnyen megtanulható. Kipróbálhatod ecseteimet, festékeimet, így jobban átláthatod mit mire kell használni. Többé nem jössz zavarba a boltok óriási kínálatától! Átnézzük meglévő sminktermékeidet és eszközeidet. Betanítom az arc-, szem-, szájformádnak megfelelő nappali és alkalmi sminkeket, hogy minden alkalomra tökéletes legyen a megjelenésed. Az a tapasztalatom, hogy 2-3 óra alatt lépésről lépésre elsajátítható a személyre szabott sminked önálló elkészítése. Az arcod egyik felét én sminkelem a másikat te. Fázisonként haladunk, így azonnal rögzül a helyes technika.
A sminktanácsadáson szó esik: bőrápolásról, bőrtónusról, arcformáról, szemszíned kiemeléséről, bőrhibák eltüntetéséről. Így könnyedén tudsz választani a későbbiekben alapozót, szemfestéket, korrektorokat. Kiválasztjuk az alapszíneidet, kibeszéljük az aktuális trendeket. ( Készülj nyugodtan sminkeléssel kapcsolatos kérdésekkel. )

20 éves tapasztalatom van a nők szépítésének területén. Jól tudom milyen fontos egy profi smink, akár modellekról, akár menyasszonyokról, ismert emberekről legyen szó.

Szertettel  várlak személyre szabott sminktanácsadással összekötött sminkoktatásaimra , hogy az évek során megszerzett ismereteimet megoszthassam veled!

Sminkeld magad profin bárhol, bármikor! Minden nőnek jár ez a tudás!

Árak:

Basic Egyéni személyre szabott sminkoktatással összekötött sminktanácsadás: 30.000 HUF / 2 – 3 óra
Extra Egyéni személyre szabott sminkoktatással összekötöt sminktanácsadás : 60.000 HUF /2 – 3 óra
( tartalmazza a foglalkozás írásos anyagát, termék ajánlást, termék beszerzést, vásárlási tippeket).
Kiscsoportos , személyre szabott sminkoktatással összekötött sminktanácsadás:

  • 2 fő esetén 25.000 HUF/fő kb. 3 óra,
  • 3 fő esetén 20.000 HUF/fő kb. 3 – 4 óra

Időpont és helyszín egyeztetés:  jelena.balazs@gmail.com

A szolgáltatás névre szóló Ajándékkártya formájában is megvásárolható!

Sminkeld magad

Facebook