Így készült: játék a színekkel – türkiz

Nincs nyár türkiz nélkül! Biztos a vízimádatom miatt a kedvencem  a kékes zöld ( vagy inkább zöldes kék?)  szín. Mindenkinek jól áll a türkiz valamely árnyalata, mert deríti az arcot. A türkiz szemfestés bronzosítóval és natúr szájjal mutat a legjobban.  Idén rendkívül inspiráló kollekcióval álltak elő a nagy divatházak. A Dior és a Chanel is mesés színeket álmodott meg.  Érdemes kipróbálni ezeket a tengert idéző sminkszíneket! Rám is nagy hatással vannak :-)

A Feel Like a Model csapatával készült az alábbi fotó ( fotó:Grossmann Gabriella, stylist: Grossmann Gabriella, Molnár Andi, smink: Balázs Jelena, modell: Egerszegi Anna) . Mindig valami színessel készülök, ha együtt dolgozunk. Most a türkiz volt a befutó.

Modellem világos bőréhez és hűvös kék szeméhez, nagyon izgalmas feladat volt elkészíteni ezt a vibráló kékes szemfestést.  Így “játszottam” a színekkel: Krémes, fényes királykéket tettem a mozgó pontra, majd világoskék szemhéjporral fixáltam. A mélyítő vonalat sötét türkizzel  hangsúlyoztam, a külső sarkakba zöldet tettem, a belső szemzugba pedig sárgát. Az egészet finoman összesatíroztam, majd a szempillatőbe vastag fekete tusvonalat húztam. Az alsó szemhéjat arany-rózsaszín-bordó színben játszó festékkel emeltem ki.  Az arcra és az ajkakra natúr árnyalat került. Az eredmény magáért beszél (kattints a képre) !

293078_367916423309528_1139926252_n

 

tumblr_mmfmgtS3sY1rpywblo1_500 images

DiorAmbSummerNudeTanRose_F391

 

Facebook